Eigen bed ontwerpen

Maatwerk

design bed

Je eigen bed ontwerpen, in harmonie met de slaapkamer

Het oog wil ook wat. Daarom bieden wij, naast een perfecte lighouding, een uniek bed dat voor jou is ontworpen en gemaakt. Elk bed wordt in eigen beheer geproduceerd. Dat maakt het mogelijk al jouw wensen te verwezenlijken.

Tijdloos design? Klassiek? Zweeds? Minimalistisch? Hotel chique? Wij kunnen het voor u realiseren in elke gewenste maat, stof, hout of andere materialen.

Stof, leer of hout.

Strak, chic of landelijk.

De sfeer, die bepaal jij.

Een bed is meer dan een lattenbodem en een matras. Het is ook een meubelstuk dat zich thuis moet voelen in jouw slaapkamer. Daarvoor maak je de keuze uit een breed assortiment materialen en kleuren. Bij voorkeur in onze showroom, waar we een aantal van onze bedden in verschillende sferen hebben gedompeld.

Ook bredere
hoofdborden
​​​​​​​zijn mogelijk

Zeg het maar!

Benieuwd? Bel 085 040 9090

Of plan een afspraak

Uw eigen bed ontwerpen, in harmonie met uw slaapkamer. Fit de dag beginnen omdat het bed, van natuurlijke materialen, volledig op uw lichaam is afgestemd en past als een maatpak.

Wij, een klein team gepassioneerde vakmensen, realiseren het graag voor u. Tot in de puntjes! Kom het ervaren in onze showroom. Plan een afspraak via capasbed.nl of bel ons: 085 040 9090​​​​​​​

Gratis Brochure

In deze brochure vind je alle informatie over onze bedden. Vraag ‘m snel gratis aan!

Ontdek meer over het Capasbed

Bedbodems en matrassen

100% natuurlijke materialen

Beddengoed en kussens

Gratis brochure

Je ontvangt de brochure direct in je mailbox. Sparen wij het milieu een beetje ;-). Controleer ook uw spambox.

Uw gegevens